jaor van oetgaaf: 2005

leukheidsfactor:  
 
Vermisdje kŤnjerfoto terŲkgevonje
 
Ech - Ein vermisdje kŤnjerfoto mit dao-op 3 sjatjes van kŤnjer is nao ein klein 18 jaor terŲkgevonje. Op de foto zeen 3 klein kindjes te zeen met allemaol ein sjiek baerepekske aan.
De 3 kŤnjer zeen van links nao recht C, B en AriŽnne Vossen, spelendj lid van Zaate Hermenie Repke Tepke Pey. Aangezeen dees leste op dit moment nog steeds wonendje is in Ech haef zie recht op de gemaakte foto.

De foto is gemaaktj door fotograaf Fiji Fuji, ein všŲraanstaondj fotograaf in de fotowaereld en op dit moment woonechtig in Japan. Het sjilderiej det per toeval waerdje ontdenktj op de zolder van de familie Vossen, toen de mam deze op aan het ruimen woor, haef ein gesjatte daagwaerd van Ä25 miljoen. Woorom de waerd zoa hoag is det witj nemes, mer det is auch neet interessant.
Omdet Arienne op dit moment de wettelikke eigeniŽr is van de aafbeelding, staon der vanaaf vriedigaovendj 1000dje minse všŲr het hoes te wachte om mer ein glimp van AriŽnne op te vange. Nemes witj det dees donderdigaovendj per direct nao Hawaii is vertrokke om dao alles ens te šŲverdenke onger het genot van eine cocktail.

Dit woor het všŲr noe, miŽ nuuts volgdj snel
 

De ontzettend dure foto van de 3 kindjes. AriŽnne is hiŽlemaol rechts te zeen
Repke Tepke 2009 (Bart Golsteijn - thambar@xs4all.nl)