jaor van oetgaaf: 2008

leukheidsfactor:  
 
Laurie verkasj nao de jungle
 

Sinds väörige maondj is Laurie Nagelmaeker, saxofoniste van Repke Tepke, verkasj nao de jungle. Laurie is al häör ganse laeve geobsedeerdj door het plantjelaeve, buim, struuk en väörnamelijk het oerwoud. Daorom haef het zich bie Goodkoupie-Tikkets ein hartstikke duur ticket gebooktj womit het nao de jungle in Zuid Amerika is gevlaoge. Wo precies witj men neet...

Nemes haef sinds det moment nog get van Laurie vernomme. Tot begin dees waek ein spraekendje penteikening van Laurie in de gezet van Limburg versjeen. De critici zeen het d'r echter nog neet äöver èns of het hie om dé Laurie geitj, dé Laurie van de Slek. Volgens good vrunj van Laurie is het toch waal daadwörkelijk Laurie. Want op de teikening liektj het maedje op Laurie, kiktj het maedje wie Laurie en haef het maedje precies zonzelfdje vest aan waat Laurie haef.

De roddelpers is ongertösse auch äöverstag en geluiftj de vrunj det het daadwörkelijk Laurie is waem op de foto stuitj. Mer vervolgens wurdj in de roddelblaajes alweer het volgende gespeculeerd: de kaerel dae auch op de penteikening stuitj is Laurie ziene nuuje vrundj. Helaas zeen de meinige dao momenteel nog äöver verdeiltj. Kiek mer ens zelf en oordeil mer ens zelf. Bönnekort mieë kwatsj.

 

Hiej Laurie mit de vermèndje nuuje vrundj
Repke Tepke 2009 (Bart Golsteijn - thambar@xs4all.nl)