Op dees pagina staon ein aantal televisiemomenten van os. Geer kèntj die aafspele door op de videospeler te klikke, op het fragment waat ger gaer wiltj zeen. Väöl kiekplezeer!

 
 
 
Aaflevering "Blaosmeziek" van 15 fibberwarie 2007 (TV Limburg).
 

 
Tiejens oos Kampioensreceptie en oos Vastelaoves Concert van 2007, haef TV Limburg opnames gemaaktj. Deze höbbe ze gebroektj in hun programma "Blaosmeziek"
 

 
 
Aaflevering "Blaosmeziek" van 25 oktoaber 2007 (TV Limburg).
 

 
De organisatie van het LKZH 2007 ging natuurlijk gepaardj mit väöl PR activiteiten. Zoa auch via de tillevisie. In dees aaflevering van Blaosmeziek wurdj ingezoomdj op oos eigen LKZH.
 

 
 
L1 Nuuts van 29 oktoaber 2007 (L1).
 

 
's Maondes nao het LKZH fieësweekend is het kampioensjap bie het nuuts van L1 gewaes. Dees impresse kèntj geer auch hie bekieke.
 

 
 
Aaflevering "Aon de Geng" van 30 oktoaber 2007 (TV Limburg).
 

 
Op de LKZH zondig is Frans Theunisz langs gewaes om opnames te make väör zien programma Aon de Geng. Tiejes het kampioensjap op de zaoterdig, haw cameraman Wim Kootstra auch al opnames gemaaktj, die oeteindelijk samen zeen gepaktj in dees aaflevering. 
Dansen van de Sirtaki 'Biej de Vogel' tiejens het ZH Treffen in Mofert 2006.
 

 
Op dit filmke dansen Bastiaan en Bart Sevriens vlot de Sirtaki op de dansvloer bie de Vogel in Mofert. 
Optraeje LKZH 2005 (compilasie)
 

 
Ein compilasie van het optraeje op het LKZH 2005 in de stadssjouwburg van Zitterd. Dit filmke is opgenomme via de tillefoon van Roel.
 
 
Repke Tepke 2009 (Bart Golsteijn - thambar@xs4all.nl)